Kjekk , praktisk godt utstyrt leilighet Ciovo , Trogir

Super utsikt


Vi er ett norsk/kroatisk par som kjenner Trogir og nærliggende byer og øyer godt. Hos oss får dere som gjester personlig service og bra oppfølging fra dere bestiller til hjemreisedagen. Vi gjør våres ytterste for å tilpasse og tilrette ett perfekt opphold for alle. Våres målsetting er at alle gjester skal føle seg varmt velkommen og få lyst til å komme tilbake. Vi tilbyr følgende :

Flott leilighet til leie på øya Ciovo ved Togir, kun 9 km. fra flyplassen i Split. Henting på flyplass kan avtales mot betaling direkte til sjåfør.

 Leiligheten ligger i 2. etg, er 60m2, har balkong med nydelig sjøutsikt, 7 sengeplasser, AC, alt av hvitevarer, TV , internett  og ellers alt som trengs for en trivelig hyggelig ferie. Lokal person vil ta mot gjester og overlever nøkler og gå gjennom leiligheten. Denne person er også tilgjengelig og behjelpelig under hele oppholdet om noe skulle oppstå. Innsjekk og utsjekktidspunkt tilpasses så godt det la seg gjøre.

Leiligheten ligger bare 2-3 min gåtur til en flott  og stor strand. Videre er det mange flotte strender som enkelt nås til fots fra leiligheten.
Det finnes flere lokale gode resturanter i nærheten, samt kort vei til supermarked, baker, apotek osv.
I 10 minutts gange langs den flotte strandpromenaden finner en lokale båter som går hver halve time til Trogir med sine gode resturanter, butikker og koselige gamleby.

Vi ønsker dere hjertlig velkommen til ett minnerikt opphold i Kroatia.

Hilsen Ante og John


"Trogir som er oppført på UNESCO`S verdensarvliste, er utvilsomt et av middelhavsområdets vakreste steder. Byen ligger på en egen øy med broer som forbindelse med fastlandet på den ene siden og øya Ciovo på den andre siden som en strålende klynge av orange tak av gamle bygninger i stein, blandt annet en av Kroatias mest bemerkelsesverdige katedraler. Det fint ivaretatte gamle bysenteret har antagentlig landets mest gjennomførte byplan - den er en oase av gågater hvor du kan vandre gjennom århundrene. Ikke engang turiststrømmene kan ødelegge Trogirs sjarm. " Fra gyldendals topp 10 reiseguider - Dubrovnik og den dalmatiske kysten"
                 

En kan finne gode flybilletter både påwww.apollo.no    og www.ving.no


           

Følg oss på Facebook:    
https://www.facebook.com/


Instagram #johnviste11
    

        

Praktisk god stue med god plass til 7 personer

Gode grunner til å reise til Kroatia

  Med 2700 soltimer i året topper regionen Europas godværsstatestikk. Trogir området lokker også med deilige badetemperaturer i krystallklart vann, flotte strender, en livlig havnepromenade, og ikke minst flere hundre kulturskatter.

Byen Trogir ligger bare 5 km fra Split flyplass og ca 20 km fra Split by. Trogir er en by med ca 12.000 innbyggere.

Split er Kroatias nest største by med over 200.000 innbyggere

Balkong med nydelig utsikt over land sjø og by

Reiseruter

Fra Norge går det direkteruter med både Norwegian og SAS En annen måte og reise på er og bestille flybilett på Ving eller Apollo.  Noen finner også billige billetter via Polske byer med f.eks Wizz air


Leiligheten ligger på øya Ciovo, ca 4 km fra Trogir sentrum. Øya er landfast med med bru fra gamlebyen i Trogir. Det er også en ny større bru nærmere flyplassen.Dette gjør det enda lettere og komme eg fra flyplassen , over nye broen og til venstre opp bakken retning  Okrug.

Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet av mange flotte strender. Det finnes gode bade og solemuligheter like nedenfor leiligheten. Ønsker en litt privatliv , er det mange muligheter og finne seg en bukt for seg selv.

Aftenposten nett konkluderer i en av sine reisereportasjer med følgende
(les her) "Det rett og slett kryr av vakre steder langs Kroatias spennende Dalmatia kyst, men få steder kan mål seg i skjønnhet og sjarm med den vesle byen Trogir"

Virker dette fristende?? Tro meg, det er verd å ta turen 😎


Balkongen nytes fra tidlig morgen til sene kvelder

Nyeste kommentarer