INFORMASJON

Diverse informasjon

Trenger dere hjelp til ett eller annet , kan dere ringe meg på tlf. +47 453 97 629 eller min kontaktperson Nikolina + 385 98 342 576. Nikolina er min vert i Kroatia. Hun er en god venn og kjenner leiligheten , området byen og landet godt. Hun har også evnt. ekstra nøkkel til leiligheten om dere skulle trenge to sett. Det vil finnes visitt kort til oss begge i leiigheten. Videre kan Nikolina skaffe lokalprodusert , veldig god vin ( hennes onkel ) til en fornuftig bra pris.

Når dere kommer til krysset før dere kjører ned mot stranden , kan dere ta opp til høyre. 100 m opp i bakken er det ett lite sentrum for Okrug Gornji. Her finner dere baker , frukt/fisketorg , apotek , matbutikk, slakter , frisør minibank post etc.

Lege og tannlege vil en også finne her. Likeså aromaterapi hvor det er mulighet å få billige gode behandlinger av diverse art.

Telefon lege er +385 ( 0 ) 21 797 114   Nødnummer i Kroatia er 112

Det går buss til Trogir fra der hvor en kjører inn til leiligheten. Ved gamlehjemmet og der hvor det er en masse boss spann. Det skal finnes en busstabell i permen.

Det enkleste er å ta båt til byen . Den går hver halve time mellom kl. 0800-2400 i høysessongen.Har dere bil , kan det noen ganger , pga stor trafikk lønne seg og ta båten til Trogir. Dette gjelder spesielt på lørdager i høysessongen , og dager med dårlig vær.

Dersom vannet i dusjen ikke renner ned skikkelig , skrur dere av den hvite sluken under det blanke lokket i dusjgulvet. Skru av mot klokken. Rens sluken og sett den på plass. Pass på at den skrus skikkelig tilbake da det eellers kan komme litt lukt opp fra sluken.

Det ligger diverse puter til bruk på ballkongen i skuff under sofa , pluss i skap på soverommet. Husk og ta de inn ved regnvær. Benk og bord står fast ute, stoler tas inn ved avreise.

Informasjon ved ankomst

Velkommen til min leilighet her på Ciovo. Jeg håper du vil få en fin tid i Kroatia og at leiligheten , området og strendene vil falle i smak.

Det står en ringperm i hylla. Der ligger bl.a bruksanvisning til vaskemaskin og oppvaskemaskin.

Varmtvannsberederen har egen bryter. Denne må slås på slik at vannet varmer seg og holder seg varmt. Bryteren er merket på vegg inn til badet , og må stå på under hele leieperioden.

Dersom det lukter på badet er det for at sluken under dusjen / og eller vaskemaskinen har gått tørr. Hell da på litt vann og lukten vil forsvinne.

Pga ujevn spenning i strømnettet i Trogir og sensetiv elektronikk i vaskemaskinen på badet vær grei å ta ut støpselet når vaskemaskinen ikke er i bruk.

I gangen er det ett skap merket privat. Vær grei og respekter dette.

Bruk gjerne håndklær ved dusjing i leiligheten. På stranden benyttes private håndklær.

I Kroatia er det ikke søppelspann for hver bolig slik som i Norge , men det er satt opp større søppelspann rundt om i boligområdet. Bruk disse til å kaste søppel i. De tømmes nesten daglig. Det nermeste er 50 m ca etter leiligheten.

Alt som ligger fremme kan brukes ( dopapir , krydder , vaskemiddel etc ) Vær grei og fyll på om noe går tomt så blir det lettere for neste leietaker. Solsenger , traller og parasoller som ligger fremme kan også benyttes. Bruk egne håndklær på stranden.

Sprinvann kan drikkes , men pga mye kalk i vannet anbefales flaskevann pga smaken. Pga mye kalksvetting skal det også benyttes flaskevann til vannkoker og kaffetrakter.

Når dere slår på kjøleskap , sett bryter på 4.

Dersom noe blir ødelagt , eller ved feil og mangler vær grei å gi beskjed til Nikolina eller meg.

Husregler

Røyking er ikke tillatt i leiligheten

Strøm er dyrt i Kroatia. Vær grei å skru av lys og AC når dere ikke oppholder dere i leiligheten.

Stråleovnen over døren på badet skal ikke stå på mer en 1 på varme

Bruk alle ting slik dere ønsker andre skal brukes deres ting.

Det bor også andre folk i bygget. Vennligst respekter dette. Det skal være stille etter kl. 2300

Gjøres før avreise etter endt leieperiode

Slå av kjølespap og frysedel og sett døren på gløtt slik at lyset slås av i kjøleskapet

Legg all skittentøy i en haug på gangen

Slå av varmtvannsberederen

Slå av stråleovn på badet dersom den har vært i bruk

Slå av vanntilførsel på vaskemaskin og ta ut stikkontakten. Vanntilførsel er av når bryter og vannuttak står parralelt med veggen

Slå av alle lys

Lukk alle vinduer og dører.

Ikke la noe mat å drikke stå igjen i kjøleskapet. Unntak uåpnet hele flasker med vann

Ta inn tørkestativ. Stoler og puter.

Lås døren og lever nøkkel til våres kontakt. Husk begge sett om dere har hatt ekstranøkkel.

Skriv gjerne litt i gjesteboken, også i gjesteboken på min hjemmeside.

 

Håper dere har hatt ett fint opphold her i Kroatia , og vær velkommen ved en senere annledning.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.03 | 11:51
Priser / Beskrivelse har mottatt 4
18.01 | 12:51
Trogirferie har mottatt 4
04.07 | 17:47
Diverse informasjon har mottatt 1
20.03 | 05:08
Bilder & Video har mottatt 4
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE