Skriv gjerne en hilsen

Hei til dere alle. Det hadde vært hyggelig med en liten hilsen i boka. Tips, informasjon , ris og ros :-) Hilsen Ante og John

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Atle, 24. mar, 2019
Var 2 uker i leiligheten sommeren 2018.
Ble hentet på flyplassen.
Meget bra utstyrt leilighet med kort vei til sjøen.
Nydelig utsikr. Kort vei til butikk og lokale spiseplasser.
Kan anbefales.
Atle m fam
E-post:
Skrevet av Annette knudsen, 13. okt, 2018
Tusen takk for utleie av leiligheten med alt av utstyr du igrunn kan tenke deg, og en fantastisk ukes høstferie for oss og barna og svigers. Vi har kost oss kjempe masse og til og med været har vært fantastisk. Barna(og de voksne som ikke var pysete) kiste seg med bading så og si hver dag. Ellers gikk vi rundt i byen og koste oss med god mat og drikke og kultur. Gikk litt rundt i nærområdet og tok også båt til litt bortenforliggende områder. Kort sagt så har dette vært en kjempe ferie som frister veldig til gjentakelse.
Igjen, tusen tusen takk for deres gjestfrihet og utlån av leiligheten.
E-post:
Skrevet av Jarl, 4. okt, 2018
Flott side, ser ut som en nydelig plass! :)
Skrevet av Kristin Hjelmeland, 23. jul, 2018
Tusen takk for en flott uke i Ciovo!

Kjempekjekk leilighet med alt en trenger, og terrassen var helt super! For en nydelig utsikt! Her kunne en sitte hele dagen om ønskelig... På tur var vi 7 stk i alderen 9 år til 75 år, og vi storkoste oss. Ungene snorklet stort sett hele dagene. Lett å finne seg til rette på stranden, både for de som ville sole seg, og for de som foretrakk skygge. God mat og service hvor vi enn var. Vi kommer nok garantert tilbake. Tusen takk for oss😃!
E-post:
Skrevet av Beate, 13. okt, 2017
Tusen takk for lånet av leiligheten John. Her har du en perfekt leilighet i forhold til flere utflukter.
Leiligheten er ren og har alt utstyr en har behov for. Godt utstyrt kjøkken.
Vi var to familier med 2 barn ( 3 og 11 år)
Vi hadde leiebil og tok mange dagsturer. Vi var i Split, Markaska, Primosten Krka NP og Mostar. Togir som by anbefales også.
Flott strand sør på øya. Liten og beskjermt. Kommer gjerne tilbake.
Skrevet av Hanne Husa Halse, 2. aug, 2017
Hei og tusen takk for en fantastisk uke i denne flotte leiligheten. Vi var en familie på 5 (3 store barn) som alle sammen gjerne kan tenke oss å besøke både leilighet å stedet igjen. Leiligheten hadde et personelig og koselig preg hvor vi følte oss hjemme med en gang. Den var veldig godt utstyr med alt man trenger og mer til. Kort vei til en flott og fredelig strand og kort avstand til båtene som tar deg raskt til Trogir på kveldstid. Må også få takke for en fantastisk service fra kontaktperson Frane som stilte opp ved flere anledninger. Kunne ikke fått bedre hjelp :). Kan anbefale både leilighet og plassen til alle sammen. Vi kommer gjerne igjen :)
E-post:
Skrevet av Anne Britt med familie (3 voksne), 19. jul, 2017
Tusen takk for at vi fikk leie denne fantastiske leiligheten! Utrolig flott utsikt fra balkongen. Der likte vi oss godt, spesielt på kveldstid. Leiligheten for øvrig var flott og funksjonell og hadde alt vi trengte. Kjempekoselig mottakelse både på flyplassen og i leiligheten ved ankomst. Utrolig serviceminded hjelp av Frane som også kjørte oss til Split hvor vi skulle bo vårt siste døgn i Kroatia. Vi elsket å være på den flotte stranden nedenfor leiligheten. Den var fantastisk og sjøen var så innbydende og klar at det ble mange dypp i løpet av dagen. Hyggelige strandbarer rett i nærheten også. Vi trivdes kjempegodt og håper vi kan komme tilbake igjen en annen gang.
E-post:
Skrevet av Mathilde Amundsen med familie, juni 2016, 20. aug, 2016
Hei, for et fantastisk sted. Leiligheten var super med balkong og flott utsikt. Hyggelige mennesker, gamle som unge. Stranden like nedenfor var nydelig, tror aldri jeg har svømt i så klart vann noen gang. Lengter tilbake allerede.
E-post:
Skrevet av Lillian med familie, 19. jun, 2016
Vi har hatt en flott ferie i leiligheten i juni 2016. Nydelig utsikt og flott område med mange muligheter for aktiviteter.
Skrevet av John, 16. okt, 2012
Hei.

Vi hadde en flott uke i leiligheten nå i høstferien. Kun dager med litt regn.
Starter snart opp uleie av 2013 sessongen.
E-post:
Skrevet av John Viste, 3. mai, 2012
Kom hjem fra Ciovo idag. har hatt en deilig uke med bla klargjøring for sommersessongen. Nå har vi fått satt litt personlig preg på leiligheten etter at vi overtok den.
Gleder oss oss til sommeren.
Jeg fikk bla klippet meg, fotpleie, rygg og nakkemassasje for tilsammen kun 240,- kn i tilegg fikk jeg slipt over en tann...dette skulle hun ikke ha noe for.
En finner disse stedene i umiddelbar nærhet til leiligheten.
Skrevet av John Viste, 11. jan, 2012
Hei.

Håper dere legger igjen en liten hilsen på siden her.
Vi skal ned i leiligheten vår 26.april-3 mai pluss 4.august-18 august.

I tilegg skal ungene ha uken før vi reiser ned i august.
Pluss hele juli er utleid.

Vi gleder oss
E-post:
Hjemmeside:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE